Friskvård, event och exponering för företag

Det finns få aktiviteter som binder samman människor som golf kan göra. Oavsett om det är med familjen, vännerna, kollegorna, nuvarande eller blivande affärspartners så finns det utrymme för samtal samtidigt som man njuter av tillvaron en stund.

Tyvärr har vi dock klimatet emot oss i det avseendet här i Dalarna, men det har jag nu gjort mitt bästa för att hitta en bra kompromiss för. I mellandagarna 2018 öppnade jag en golfsimulatorhall på Södra Backa i Borlänge, vilken har tagits emot bra av golfarna i regionen som i allt större utsträckning börjar strömma till.

Jag som skriver detta heter Christian Sohlberg och är utbildad PGA Club Professional som har jobbat flera år som Pro på bland annat Falun-Borlänge GK. Mitt mål är att skapa en arena för golfare där de kan hålla igång hela året i mina två Golfblaster 3D-simulatorer, och inom en snar framtid även i en Trackman 4-simulator som är bland det vassaste man kan hitta på marknaden.

Privatpersoner är min huvudsakliga kundkrets, men jag tror att många företag skulle ha nytta av ett ömsesidigt samarbete med mig. Det kan handla om friskvårdsverksamhet för anställda, kunna erbjuda kunder eller leverantörer en för regionen och säsongen annorlunda upplevelse, eller för att synas på ett ställe som för varje dag lockar fler och fler människor till sig.

Därför har jag nu satt ihop några paket som är utformade för att ge ett mervärde för ert företag, på olika nivåer så att det finns något som passar alla företag, oavsett storlek!

Albatross – 75 000:-/säsong***

Överenskommen exponering, 60 sek projektortid/cykel**,
5 privatlektioner, företagsdag i hallen, samt
två fria timmar i valfri simulator per dag under hallens säsongsmässiga öppettider

Eagle – 25.000:-/säsong***

Stor skylt*, 40 sek projektortid/cykel**, 5 privatlektioner,
20 valfria simulator-timmar

Birdie – 12.500:-/säsong***

Skylt*, 20 sek projektortid/cykel**, 2 privatlektioner,
10 valfria simulator-timmar

Par – 7 500:-/säsong***

Skylt*, 10 Golfblaster-timmar

* Standardskylt har mått 80×30 cm, stor skylt har mått 160×60 cm
** En cykel på projektorn är beräknad till 10 minuter
*** Alla priser är exklusive 25% moms, och paketpriset gäller 15 oktober 2019 – 15 april 2020.

Övriga tjänster, utöver ovan nämnda, som kan läggas till/ersätta delar i paketen, eller utforma egna paket av (enligt överenskommelse), är veckoträningar med/utan Pro, event med Trackman och slagbur på ert företag, företagsevent med catering och aktiviteter.

Intresserad?

Kontakta mig, Christian Sohlberg, på 070-32 000 62 eller info@sohlberggolf.se