Event för företag

Utbildning Sollerö GK

Låt kunder eller anställda få svart på vitt på hur de slår sina golfslag:

  • Klubbhastighet
  • Bollhastighet
  • Bollens spinn
  • Attackvinkel
  • Swingsspår
  • och mycket mer

under ett 10 minuters pass med vår Trackman och vår PGA Club Professional Christian Sohlberg. Slagen registreras, in i minsta detalj, och vi hjälper till att tolka resultaten.

Så här ser vårt grunderbjudande ut

Tillsammans med er Pro bestämmer vi dag och tid för en 2-4 timmars clinic hos er då vi erbjuder era kunder eller anställda och gäster individuella 10 min pass i vår Trackman 4 för att testa sina slag. Beroende på eventets karaktär kan vi antingen ge varje deltagare en individuell genomgång direkt (vilket kräver ytterligare ca 10 min per deltagare), eller så samlar vi deltagarna alla på en gång eller gruppvis till en genomgång av vad man kan läsa ut av siffrorna.

Grundpriset för en två timmars clinic är 2.800 kr exkl moms. Därefter debiterar vi 800 kr/tim exkl moms, men inklusive resa inom 10 mil från Falun.

Vi tar, i mån av behov, fram en affisch och ev annat marknadsföringsmaterial, samt en anmälningslista där de som vill delta kan skriva upp sig.

Det vi behöver på plats är ett utrymme med minst 5×5 meters golvyta under tak med minst 3 meter i fri höjd, samt ett jordat och helst jordfelssäkrat 220 volts strömuttag. Vi tar med oss bollfångningsnät och utslagsmatta.

Vi är givetvis öppna för andra upplägg eller arrangemang enligt era önskemål!

Kontakta oss på 070-32 000 62 eller info@sohlberggolf.se