Trackman Clinic för golfklubbar

Låt klubbens medlemmar få svart på vitt på hur de slår sina golfslag:

  • Klubbhastighet
  • Bollhastighet 
  • Bollens spinn
  • Attackvinkel
  • Swingsspår
  • och mycket mer

under ett 10 minuters pass med vår Trackman och vår PGA Club Professional Christian Sohlberg. Slagen registreras, in i minsta detalj, och vi hjälper till att tolka resultaten.

Så här ser vårt grunderbjudande ut

Tillsammans med er Pro bestämmer vi dag och tid för en 4 eller 6 timmars clinic på er klubb då vi erbjuder klubbens medlemmar och gäster att boka individuella 10 min pass i vår Trackman 4 för att testa sina slag. En gång i timmen samlar vi sedan dem som deltagit den senaste timmen till en kortare genomgång av vad man kan läsa ut av siffrorna.

Beroende på hur ni vill ha det kan erbjudandet till medlemmarna se ut på två olika sätt:

  1. Var och en betalar själv 190 kr inkl moms för testpass och genomgång enligt ovan.
  2. Klubben betalar för 4 eller 6 timmars clinic, 2.800 kr resp 3.600 kr inkl moms och resa inom Dalarna, och väljer hur mycket, eller lite, ni vill ta betalt av deltagarna.

Vi tar, i samråd med er, fram en affisch och ev annat marknadsföringsmaterial, samt en anmälningslista där de som vill delta skriver upp sig. 

Det vi behöver på plats är en utslagsplats på er range under tak under hela clinicen plus någon halvtimme före och efter för riggning och nedplockning, samt ett jordat och helst jordfelssäkrat 220 volts strömuttag i närheten av utslagsplatsen.

Vi är givetvis öppna för andra upplägg eller arrangemang enligt era önskemål!

Kontakta oss på 070-32 000 62 eller info@sohlberggolf.se